Cool Roofs Hoe u uw Huis Koel Kunt Houden Tijdens de Zomerhitte

Zelfs gekoelde limonade helpt niet als je huis op een warme zomerdag aanvoelt als een oven. Heb je ooit met een toverstaf willen zwaaien en je dak willen afkoelen? Het kan zijn dat je geen magie nodig hebt. Een koel dak gebruikt verf, materialen, coatings, planten en groen om zonneschijn en warmte buiten huis te reflecteren. Wilt u uw dak renoveren om uw huis koeler te houden? Leren over cool roof and how to try them on your home. With some sensible upgrades, you may soon relax in a cooler indoor paradise on hot days.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Cool Roof 

Houd rekening met deze factoren bij het kiezen van een koel dak voor uw huis. Materiaal, kleur en installatiemethode beïnvloeden hoe goed uw nieuwe dak de energiekosten verlaagt en het comfort verhoogt. 

De reflectie van de zon en de thermische emissie zijn afhankelijk van de materiaalkeuze, wat cruciaal is voor de prestaties van het dak. Asfalt- en glasvezelshingles reflecteren en stoten minder uit dan tegels van metaal, beton of klei. Als het geld krap is, kunt u bestaande dakspanen ook behandelen met koele dakcoatings om de efficiëntie te vergroten. 

Zwarte daken absorberen meer zonne-energie en warmen sneller op. Over het algemeen reflecteren lichtere dakkleuren meer zonnestraling en blijven ze meer ontspannen. 

Koele daken zijn ook afhankelijk van een goede installatie. Installeer dakpanelen of tegels op een goed geventileerde zolder zonder isolatie om het warmteverlies te maximaliseren. Nokopeningen en zolderventilatoren stimuleren de luchtstroom en koeling. Koele daken, isolatie, stralingsbarrières en zolderventilatie verhogen de energie-efficiëntie.

Denk na over het materiaal, de kleur en de installatiemethode om een koeldak te krijgen dat past bij uw eisen en klimaat. 

Conclusie

Dat is het! Een koel dak zorgt ervoor dat uw huis koel blijft als het warm weer wordt. Probeer een van die reflecterende coatings om te zien of het helpt. Je zult jezelf dankbaar zijn tijdens de hondendagen van juli. Vertel uw buren dat ze de hitte moeten verslaan en energie moeten besparen. Probeer koel te blijven! Als de temperatuur te hoog wordt, heeft iedereen verlichting nodig. Een paar dakaanpassingen kunnen werken.

Comments

Popular posts from this blog

Why Peinture réfléchissante toi Est Requis

Dakcoating wit Frankrijk en het Belang Ervan voor de Duurzame Levensduur van Daken

Bénéfices de Witte Dakbedekking